Tuli muistettua tämäkin blogi yhtäkkiä. Melkein vosi vierähtänyt viime postauksesta, ja tuon edellisen kesän jäkeen kohdetta tullut vaihdettua jo kahteen kertaan.

Nykyisessä maassa vietettyä aikaa takana kaksi kuukautta ja on kyllä ollut hillitöntä. Talvella tuli vietettyä aika villiä aikaa kun töiden ohella tuli juhlittua enemmän kun laki sallii ja myöskin miesolentoihin tuli tutustuttua aika intiimisti ehkä vähän liikaakin. Mutta mitäpä siitä sinänsä, ei niitä kannata katua.

Täällä kausi alkoi huomattavasti kiltimmin, vaikka bailattu on kyllä taas ihan kiitettävä määrä. Pelinumero on kuitenkin toistaseksi pysynyt pienempänä kuin aikaisemmin, vaikka taso on jonkin verran tietyllä tasolla laskenut. Ei meinaa tajuta että itsellä alkaa ikää tulemaan ja täälläpäin käy sitten bailaamassa vähän nuorempaa porukkaa, välttämättä en niin arvostais oikeesti tollasta viiden vuoden ikäeroa alaspäin miehessä jos ihan tosissaan oltais :D

Hillittömästi on tullut siis juhlittua, vähän sekoiltua ja siinä sivussa tehtyä töitä. Talvesta ei vielä tietoa vaikka ei sitä vielä taideta suomeen palata. Vaikka pienelle suomilomalle oonkin menossa, onneks.

 

Jospa tästä eteenpäin alkais taas päivittämään tätä, ainakin  niin paljon kun netti toimii. Nyt kun oon vammauttanut jalkanikin hetkeksi niin on vielä aikaa kirjotella. Tosin ei tässä mitään paljon oikein tapahdukkaan kun istuu kotona kattomassa frendejä ja 16 and pregnant ohjelmaa :D

 

Huomenna taas!