Ohhoh, ompa loppuviikko mennytkin aika tehokkaasti vaan koittamalla selvitä synttäreistä :D Eilen työkaveri pyys ulos lähtee ihan vaan muutamalle, mutta ei pystynyt, vieläkin vähän turhan hyvässä muistissa se torstain heikotus.

Tänään käytiin syömässä kiinalaisessa, oli sikahyvää kuten aina kinkkimestoissa. Pakko mennä helsingin kinkkibuffaan kun meen lomalle suomeen, ja siihen on muuten enää KAKS VIIKKOA, tasan! Tai no, kahen viikon päästä oon tähän aikaan kentällä jo odottelemassa luultavasti.

Mitään ihmeempää tässä ei oo sattunut. Vaikkakin hermo alkaa kiristyy noiden lasten kanssa välillä, niin kyllä sitä vähän haikein mielin tulee oletua nyt pikkuhiljaa kun tajuaa että joitakin leikkipäiviä meillä ei tuu enää ollenkaan olemaan. Tänään alettiin jo pikkasen alottelee meijän testamenttia mikä tehän kerhoista ja muutenkin pikkuhiljaa aletaan paikkoja laittaa kasaan ja inventaariota tekee. Puoltoista viikkoa kerhoja jäljellä, nopeesti on kyllä ehdottomasti menny tää aika.

Vähäks mulla on kyllä hillittömästi suunnitelmia mun lomaa varten. Saa nähä että mitä niistä ihan oikeesti kerkee ees toteuttaa :D Toivottavasti nyt ainakin kavereita käydä moikkaamassa, kova on ollut ikävä kaikkia ja etenkin ootan yhden vauvan näkemistä <3

Nyt mulla on pari missiota kyllä vielä ennen suomeen tuloa. Laihtua! (tosi paljon kerkii tässä kahessa viikossa, mutta yritetään nyt ainakin herkuttomuudella) sekä ruskettua (väriähän on väkisinkin tullu, mutta ei silti tarpeeks) Nuo ois kaks niinku päämäärää ennen suomeen tuloa :D Katotaan mihin tässä pystyy!

Ihanaa ihanaa, ennen suomen lomaa pääsen muuttaa toiseen kaupunkiin ja ihan sikahyvän tyypin kämppikseksi. On muuten eka kerta kun jaan täällä kämpän jonkun kanssa, tähän asti ollu yksin kaikissa. Mutta voi jee, kyllä tää aika varmaan (toivottavasti) nopeesti menee!

 

<3<3<3