Mun vakio itsesäälibiisi on ehdottomasti Daniel Bedingfieldin Unlovable. Ei sillä että nyt ois ollut sellanen itsesääli itkufiilis, kunhan alko soimaan vaan yhtäkkiä playlistiltä ja toi muistoja mieleen, sellaisia ei niin positiivisia yllättäen. Onneksi niistä on päästy yli :)

Tänään oli ihan kiva päivä töissä, tosi perus oikeestaan. Ensin pienten klubi, sitten vähän taukoo ja sitten isojen klubi. Meillä on nyt kaks ihan huippukundia isojen klubissa, ne on niin mainioita.

Töiden jälkeen oltiin sovittu että mennään kattoo työkaveria klinikalle jossa se on nyt kolmatta päivää. Umpisuoli oli tulehtunu ja se leikattu, oli aika kipeen olonen tyttö. Nyt vaan toivotaan että kipu lähtis pian pois haavasta ja työkaveri pääsis kotiin tanskaan mahdollisimman nopeesti. On siis muutenkin lopettamassa tätä duunia, harmi että viimenen viikko nyt menee sit vaan klinikalla makoiluun.

Klinikalta tultiin sit kotiin ja mallailtiin L:n kanssa lakanoita ja kokeiltiin niistä tehdä toogia meille huomisiin togabileisiin. Aika hienot saatiin, tosin vähän modernit versiot togista, enemmän ne näyttää halterneck mekoilta, mutta väliäkös sillä, ideana on nyt sit ehkä enemmän olla pukeutunut jollain tavalla siihen valkoseen lakanaan.Toivon vaan että kaikki ihan oikeesti pukeutuiskin, tosi tyhmää jos jengi on niin kuivaa että tulee vaan perusvaatteissa. Ei pitäis olla niin vaikeeta vitittää toogaa itelleen ja jokaisella kuitenkin lakana on.Käytiin L:n kanssa tuolta meidän takapihalta pöllii vähän sellasta villiviinin tyyppistä kasviakin jotta saadaan hienot päähineetkin meille :DD

Togamuotishown jälkeen lähettiin kävelee L:n kanssa rantatietä pitkin ja oli kyllä iiihana auringonlasku taas. Mentiin hägen daazilta ostaa herkkujädeä ja sit istuu rantakadun aidalle ja kattoo kun paikalliset pojat pelas lentopalloa ;D Aikamme kun istuttiin ja jauhettiin paskaa lähettiin takas kotiinpäin.

Äsken tein kynsihoidon varpaisiin ja sormiin ja nyt on hienot kynnetkin huomiseksi :))

Nyt soi playlistillä ihan superhieno biisi, OneRepublicin Apologize <3