Olipa kiva viikonloppu :)

Perjantaina lähdin työkaverin kanssa kohti toista kaupunkia koska yhdellä kaverilla oli viimeinen päivä siellä, lähti lauantaina kotia kohti. Hauska autoreissu vauhdikkaan M:n kyydissä ja sitten heti perille päästyä alettiin ottamaan vähän drinksua. Illan mittaan sitten siinä laittauduttiin ja vähän juotiin kunnes mentiin sitten käymään mun sen pään vakibaarissa. Olipa hauska nähä siellä omistajaa pitkästä aikaa :) Siitä läähdettiin sitten toiseen baariin drinksuille jossa nähtiin lisää kavereita ja sieltä sitten perusbailupaikkaan jossa oli alusvaatebileet. Itse pidin mekkoni kyllä päällä kokoajan :D Tuli nähtyä paaljon tuttuja ja tuli oltua melkoisessa humalatilanteessa kiitos gintonickejen. Ihan loistoa kuitenkin oli!

Lauantaina sitten aamulla käppäilin työkaverille ja käytiin vähän läpi illan tapahtumia. Kotiin lähtevä työkaveri tuli pyytämään apua kämppänsä siivouksessa ja lositoapua saikin, mentiin makailemaan sen sängyille siksi aikaa kun hän pesi lattioita :D Käytiin myös vähän uimassa altaassa ja kerrankin vesi oli piristävää kun aurinko ei ollut vielä lämmittänyt sitä sellaseksi kylpyvedeksi. Pikkutirsat oli pakko ottaa kans vielä ja sitten puolen päivän jälkeen sanoin heipat ja lähdin ajelemaan kohti kotikaupunkia. Ikävä kyllä tuli tonne toiseen päähän, kyllä siellä vaan viihtyy niiin hyvin, siellä kun olin aluksi töissä. Kotona sitten hengasin hetken aikaa ja sitten pitkin lähteä töihin. Väsytti sikana mutta lasten kanssa oli leffaillat joten niistä selvittiin kunnialla. Illalla tuli mentyä yllättäen melko aikaisin nukkumaan edellisen yön univelasta johtuen.

Tänään menin aamulla töihin ja kesken päivän menin sitten koputtelemaan yhden huoneen ovelle. Siellä oli äiti ja pikkuveli <3 Oli niiiin ihanaa nähdä niitä! Piti tosin mennä takaisin töihin ja sitten töitten jälkeen menin hengailee niiden kanssa. Sain mun synttärilahjankin, uuden hienon pinkin kameran! Ja sitten äiti toi pari vaatetta, ripsaria, herkkuja ja ruisleipää!! Oi niin ja pari lehteä ja tuoreen Hesarin <3

Esittelin äitille ja broidille mun kämpän ja hengattiin siellä vähän aikaa. Vaihdoin mun työvaatteet normivaatteisiin ja siinä niitä vaihtaessa rakas veljeni tokaisi että "et sä nyt ainakaan laihtunu oo" kun edellisenä päivänä mesessä olin kehunut että saatan olla vähän jopa laihtunut... jep. kiitos pikkuveli kauniista sanoistasi. Tosin tähän vielä äiti sanoi sitten veljelle että "eiku se vaan oli vielä tota isompi ennen". Nicenice :D

Mun kämpiltä lähettiin sitten syömään tohon lähimpään raflaan mikä tästä löytyy ja tarkotus oli saattaa porukat niiden hotelliin rantaa pitkin. Mreessä kävellessä todettiin kuitenkin että ois kuitenkin aika ihanaa mennä uimaan joten minä sitten menin kotiin äkkiä vaihtaa bikinit ja sitten äitin ja pikkuveikan hotlalle vaihtaa niille uikkareita. Meressä sitten uiskenneltiin ja jutskailtiin auringon laskuun asti. En tajuu miten aina täällä tuntuu jaksavan kattoa tota auringonlaskua, se vaan on niiiin kaunis täällä.

Aika touhun täyteinen päivä takana, huomenna pitkä päivä töissä mikäli kauhu-minidisco toteutuu tällä viikolla. Tiistaina sitten vp ja sillon matkaan porukoitten kanssa varmaan yhdelle miedän rantaretkelle :)))