Jepjep. Oli sitten synttärit. Oltiin kokouksessa jonka jälkeen mentiin syömään yhteen ihan loistoralaan. Siellä odotettiin ruokaa ikuisuus kun oli just älyttömästi asiakkaita. Ei kyllä ihme, on ihan älyttömän hyvä rafla, namnam. Söin (yllätys yllätys) dakoksia ja sitten lohipastaa. 

Raflasta mentiin sitten hotlaan jossa oli tarkoitus viettää yö ja laittauduttiin L:n kanssa kuntoon. Sitten taksilla etiseen vakibaariin jonka omistajalla oli 30v synttärit, eli juhlatunnelma oli loistokas. Siellä parit drinksut ja sitten omistaja iski meidän pöytään teguilapullon. Siitähän se ilo sitten alko - järjetön humalatila siis. Shotteja naamariin enemmän kun laki salliin ja sitten suomibaariin laulaa karaokee. Ite onneks siinä vaiheessa tajusin vielä ettei kannata lauleskella, jotain järkeä siis minunkin humalaisesta päästäni löytyy :D

Suomibaarista sitten yhteen toiseen baariin ja siellä sitten vietin X määrän aikaa ja siitä sitten jollain hotellille. En kyllä oo täällä varmaan koskaan ollu noin näppärässä kunnossa, mutta mikäs siinä, tulipa juhlittua sitten viime vuodenkin edestä.

Jälkeenpäin tajusin että mulla oli sama mekko päällä mikä mun 21 ja 22 synttäreillä. Ei varmasti tuu muuten olee se mekko 24 synttäreillä, jos ne menis sitten vähän paremmin kun mitä nää on menny. Vaikka kyllä mulla kivaa oli kuitenkin, näin ihania kavereitakin pitkästä aikaa :))

Aamulla sitten heräiltiin ja mentiin aamiaiselle. Itse tosin en kamalasti syönyt kun jostain syystä ei tehnyt mieli :p Sitten vähän altaalle makoilee ja sainki tekstaria kaverilta että pitäis sitä mennä moikkaa. Pakkailin äkkiä omat kamat valmiiks ja lähin ja muut tuli hakee mut sit sieltä puolenpäivän aikaan kun lähettiin kaupunkiin shoppaa. Jestas että oliki tuskaa kävellä superkuumassa ilmassa ja kaupoissa. Tosin löysin kaks tosi kivaa paitaa eli ei ihan turha reissu. Sitten hampparille goodykseen ja takas kotiin. Himassa oonki nyt lähinnä ollu koneella ja kattonu telkkaria ja leffoja. Väsyttää kovasti kun ei viimeyönä tullu paljoo nukuttua eli tänään aikasin sänkyyn.

Oli kivaa kattoa naamakirjaakin kun oli tullu toooosi monta synttärionnittelua!

Mulla on ihania ystäviä ja kavereita <3