Kiirusta on ollut kun äitin ja veljen kanssa hengailee iltaisin töiden jälkeen.

Maanantaina meillä oli meidän kammotus minidisco, mutta se meni itseasiassa yllättävän kivasti. Ei ollut liikaa lapsia niin heti oli mukavaa :) Minidiscoilun jälkeen jäätiin työkaverin kanssa ottaa drinksut meidän duunihotellin baariin ja istuttiin kattomassa kun siellä oli karaokeilta. Kovinkaan montaa laulajaa ei ollut, tosin yhden muksun aika hot isä kävi laulaa wonderwallin ja veti kyllä hyvin.

Sitten otettiin toiset drinksut ja alettiin meittimään vähän tanssimaanlähtöä. Poikkeuksellisesti myön mun duunikaveri heräs siihen fiilikseen että ois kiva vähän mennä tuulettuu. Otettiin vielä kolmannet drinksut ja tietenkin piti laittaa työkaveri maistamaan long island iceteata kun se vahingossa paljasti ettei sitä oo koskaan juonut :D Melko hyvissä tanssitunnelmissa lähdettiin kotiin vaihtaa vaatetta ja sitten kohti vanhaa kaupunkia. Siellä sitten jorailtiin johonkin kahteen-kolmeen asti kunnes muistin että mulla on seuraavana aamuna seiskalta herätys retkelle johon oli äitin ja veljen kanssa tarkoitus lähteä.

Kotiin ja aamulla herätys viis minuuttia ennen kun piti olla bussipysäkillä. Nice, tuli "vähän" kiire, mutta kerkesin.

Tiistai olikin iiihanan leppoisa päivä laivareissuineen ja rantoineen. Oikein mahtava noin niinkun juhlimisen jälkimainingeissa. Tosin jos olis merisairasta sorttia ni ois voinu vähän heikottaa, laiva heitteli sen verran näppärään tahtiin, mutta onneksi muhun ne ei vaikuta sillain :D

Keskiviikko oli normiduuni ja koti-ilta, jätin äitin ja veikon oman onnensa nojaan, eli viettää vähän rentoa lomaa ilman meikäläistä :D

Torstai meni normipäivänä töissä + kokouksella pomon kanssa. Oli kyllä tosi hyvä että jutskattiin, tuli sellanen fiilis että meidän työasiat meni paljon paremmin perille nyt. Ja sain huo mata että mun taivuttelu/neuvottelutaidot on loistoluokkaa. Aluksi pomo oli sitä mieltä että en missään nimessä saa ens viikon torstaita vapaaksi tiistain sijaan, mutta loppuenlopuksi päädyttiin ratkaisuun jossa minulla on torstai vapaa tiistain sijaan, jesh!

Ensviikon torstainhan halusin vapaaksi sen takia että meikäläinen vanhenee 23veeks ens keskiviikkona ja halusin päästä sillon tonne toiseen cityyn juhlii synttäreitä niin että voin torstaina hengailla kans siellä ja tulla vasta myöhemmin takas :)

Tänään oli taas ihan parusduuni ja tulin kotiin. Nyt sitten pitäis alkaa laittaa pikkuhiljaa vähän jotain että vois lähtee jälleen takas tonne duunihotlalle viettää kreetalaista iltaa äitin ja veljen kanssa. Siellä on jotaine sitystä ja teema dinneri. Oon vaan totaalikyllästynyt kreikkalaiseen ruokaan mutta ehkä sieltä jotain mulle sopivaa löytyy.

 

Nyt kone kii ja vaatteet niskaan.