Oltiin tänään viettämässä tiimipäivää vesipuistossa. Oli ihan huippua kyllä. En muista koska olisin viimeks nauranu niin paljon kun tänään. Ihan lemppariksi muodostui vrazydriver, vähän samanlainen kuin serenan rengasmäki ja se oli ihan täynnä kokoajan kreikkalaisia, joten sen mäen "taukoaltaista" oli törkeen vaikea päästä läpi etenkin kun yritettiin itekki pysyä ryhmänä renkaidemme kanssa - hankalaa mutta hauskaa :D Lisäksi henkilökunta, ns.hengenpelastajat joita siellä taukoalatailla oli hengaamassa oli melko hyvntuulisia, siellä ne hyppi meidän renkaisiin kyytiin tai pyöräytti ympäri pois renkaalta juuri kun olit menossa mäkeen jälleen, ja tämä tietysti toi vaan hauskaa lisää mukaan :D Naurettiin ja naurettiin ja vielä kerran naurettiin. Ja ihana F kaatu kokoajan sen renkaalla eli naurettiin taas nähän lisää.

 

Että semmonen päivä. Pikkasen suunniteltiin ulos lähtemistä täks illaks, mutta kaikilla on veto sen verran veks että taidetaan jättää väliin.

Huomenna toiseen kaupunkiin aamulla ja sinne vähän kamaa jo vamiiks perjantain muuttoa varten. Ei muuten mahuta perjantaina kaikkien mun kamojen kanssa autoon :D No joo, on meillä onneks toinenkin syy mennä sinne, täytyy viedä sinne muutakin kamaa ja hakee myös tavaraa tänne. Aamulla siis sinne ajelua ja sitten illalla täytyy tehä meidän lastenkerhojen kerhotilan siivous sun muu järjestely.

Mutta tässä nää päivät pian menee, kohta suomeen <3