...careless and free!

 

Nyt on kyllä taas jotenkin ihan sairaan hyvä fiilis. Töissä oli rankka päivä ihan vaan sen takia että sain hirveen päänsäryn kesken päivän ja voin melkeinmpä pahoin sen takia. Tiedä sitten onko jotain migreenin poikasta kun noita on alkanut nyt tulemaan jonkin verran. Kotiin tultuani otin kuitenkin pari 500mg särkylääkettä ja olo alkaa olee paranemaan päin.

Juttelin parhaan ystävän kanssa mesessä videopuhelua ja se jos joku piristää mieltä uskomattomasti. Justakttiin ja tehtiin suunnitelmia mun lomaa varten, siihenhän on siis kuus viikkoa :D Mutta silti, ihanaa ajatella että pääsen sen luokse hengaamaan ja helsingin yöhön pitkästä aikaa <3 Hassua että on ihan intopiukeena juuri niistä asioista mitä lähti sillon pakoon tänne.. ihmeitä se poissaoleminen tekee :))

 

Työkaverit puhui jo päivällä yhessä syömään menemisestä ja vaikka eilen kokkailinkin ruokaa kotona taidan silti liittyä seuraan. Sen verran vähän tulee hengailtua muualla kun töissä ja kotona että tekee ihan hyvää välillä pitää päällä muutakin kun työvaatteita ja yöpukua :D Ja jopa meikata muutenkin kun laittaa pelkkää ripsaria. Pidin itselleni pientä muotinäytöstäkin tossa, kokeilin lähes kaikkia vaatteita mitä kaapista löytyy. Varastohan ei ole mikään päätä huimaava kun kaiken pitää matkalaukkuun mahtua, mutta jotakin sieltä silti löyty. Päädyin kuitenkin mustiin legginsseihin ja kirkkaan keltaiseen mekkoon jos vaikka saisin jonkun suostuteltua lähtee vähän tanssahtelee syöminkejen jälkeen ;)

Tuskimpa, mutta huomenna olis aamupäivä vapaa ja vasta iltapäivällä töitä niin melkeen pari vois ottaa...

Nyt oottelen että kello tulis kaheksan ja lähettäis. Fiilis on ihana, on lämmintä varmaan kolmisenkymmentä edelleen, istun parvekkeella auringon laskiessa läppäri sylissä ja vieressä kylmä olut. Kohta lähetään hyvällä porukalla syömään hyvään raflaan. Kyllä tää elämä täällä kaikesta huolimatta on aika ihanaa, huoletonta ja vapaata <3