Tää päivä ei alkanut niin iloisesti. Tosi kiva työkaveri lähti aamulla kotiin ja se piti hyvästellä :( Tosi suru sillä niin hyvän tyypin lähteminen jättää näin pieneen tiimiin ison aukon. Toisaalta taas tosi kiva kun tiesi miten tää kaveri odotti kotiinpääsyä ja uusien opiskelujen alottamista.

Duunissa oli tosi normipäivä, kuuma kuuma kuuma. Jouduin pleaamaan jalkapalloakin sillä seurauksella että 7-11 vuotiaat nauroi ja koitti kannustaa mun hienoja maalivahtitaitoja. Minkäs minä sille voin että olen pallokammoinen ja aina inhonnut sellasia pelejä missä voi satuttaa itsensä. Noh, kai se on pääasia että muksuilla tuntu olevan kivaa.

Töitten jälkeen kotiin ja seurailemaan toisen työkaverin lähtemistä. Ite menin pakkaamaan kans omia kamoja kun tarkoituksena oli muuttaa tämän työkaverin huoneeseen, se kun on kivempi ja isompi ja ekassa kerroksessa (ei tarvii aina raahautuu läppärin kanssa alakertaan ja täällä toimii omassa huoneessakin netti välillä). Samalla siis kun työkaveri pakkaili omia kamojaan pois niin minä toin omiani sisälle. Kiitos vielä ihanaiselle kyseiselle joka huoneensa luovutti käyttööni <3

Sitten käytiinkin hyvästelemässä J ja oli kyllä itku kurkussa. Inhottaa kun kaikki parhaat lähtee. Mutta onneks nähään varmaan vielä suomessa :))

Samantien tulikin M tuolta toisesta kaupungista tänne vähän tuurailemaan ja oli tosi ihanaa nähä kyseistä neitiä. Koko ilta sitten jutskattiinkin kovasti ja käytiin läpi kaikkea mitä näiss kaupungeissa on tapahtunut sillä välin kun ei toisiamme oo nähty. Tuli huomattua että ei kovin paljoa. Se varmaan onkin syy miksi sitten täällä tuleekin niin villit juorut heti kun vähän jotain sattuu. Tuli huomattua että oikein mikään ei näissä piireissä pysy salaisuutena vaikka kuinka yrittäis ;D

Nyt sitten dataan uudessa huoneessani, ompa kivaa.

Huomenna töihin ja sitten lähen juhlistamaan todennäköisesti tonne toisen kaupungin suuntaan vielä yhden työkaverin viimeistä työiltaa. Lauantaina kun sattuu olemaan aamu vapaa niin voi hyvin lähtee vähän bailaamaan ja moikkaamaan tuttuja pitkästä aikaa. Jeejee, hauska ilta tiedossa!